door
Marc van der Heijden
28
April
,
2021
Blog

BOUW VOOR BIJEN EN LAAT IEDEREEN ZIEN DAT JE POSITIEF BEZIG BENT MET BEDREIGDE BIJEN EN BIODIVERSITEIT OP JE EIGEN TERREIN

Help actief mee bij het herstel van de bedreigde bijenpopulaties in Nederland. Laat aan iedereen zien dat je betrokken bent.

Bedrijven zetten vaak papieren tijgers in om de consument te laten geloven dat zij groen en goed kopen. Praktisch betekent dit vaak dat er veel geld betaald word aan consultancy om een certificaat te kunnen laten zien. Dit verteld dat er CO2 gecompenseerd wordt, bomen gepland worden in een land hier ver vandaan of andere beloftes die vaak in de praktijk toch anders blijken te zijn dan dat er verteld wordt.

Dat kan ook anders! Help actief mee bij het herstel van de bedreigde bijenpopulaties in Nederland. Laat aan iedereen zien dat u betrokken bent. Verander samen met ons uw bedrijfsterrein, dak, gevel of tuin in een florerende oase die zorgt voor een autonome habitat voor onze waardevolle vrienden, de bestuivers.  

BEE IN BALANCE biedt de mogelijkheid om als bedrijf iets tastbaars en blijvends terug te geven aan onze omgeving en maatschappij. Iets waar iedereen van profiteert en iedere dag van kan genieten. Ook helpen wij uw echte duurzame verhaal zichtbaar te maken voor medewerkers en klanten zodat uw investering ook weer terugverdiend kan worden.

Marc van der Heijden

Join the community

Bedankt! Je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief
Zzz! Er is iets misgegaan.