door
Marc van der Heijden
19
August
,
2021
Blog

VNO NCW GROENE GROEIER BEE IN BALANCE GAAT BOUWEN EN ZORGEN VOOR BIJEN OP ALLE BEDRIJFSTERREINEN IN NEDERLAND

Met een realistische duurzame propositie investeren in het leven, zo redden we samen de bij.

Eerste bouwbedrijf ter wereld wat bouwt en zorgt voor bijen. BEE IN BALANCE verandert op radicale wijze bedrijfsterreinen en gebouwen van betonnen jungle en groene Sahara naar BEE IN BALANCE land. Hier huisvesten ze bijen op dezelfde manier als mensen zodat zij gezond en veilig kunnen werken, wonen, rusten, recreëren en plezier maken. Deze kleurrijke landjes vormen de verbindingswegen in de natuur inclusieve stad. Zij zorgen er voor dat de bij zijn waardevolle plek terug krijgt in onze mensen maatschappij en de ruimte krijgt die ze verdient.  

BEE IN BALANCE helpt ondernemers om duurzaamheid zichtbaar te maken op het eigen terrein en  gebouw. Zo kan iedereen zien dat je een bijdrage levert en duurzaam aan het doen bent. Dat creëert waarde voor je onderneming op vele vlakken. Met een realistische duurzame propositie investeren in het leven, zo redden we samen de bij.

Marc van der Heijden spreekt op 28 september op de Groene Groeiersbijeenkomst van VNO NCW over het realistisch verduurzamen van bedrijventerreinen en de CAO voor bijen.

https://www.groenegroeiers.nl/28-sept-realistisch-verduurzamen-van-bedrijventerreinen

Marc van der Heijden

Join the community

Bedankt! Je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief
Zzz! Er is iets misgegaan.
Also Read
No items found.
Also Read
No items found.