door
Marc van der Heijden
12
August
,
2021
Blog

VANDAAG IN DE COBOUW - MET EEN CAO STRIJDT DEZE BOUWONDERNEMER VOOR DE REDDING VAN DE BIJ

Hier huisvesten ze bijen op dezelfde manier als mensen zodat zij gezond en veilig kunnen werken, wonen, rusten, recreëren en plezier maken.

Het gaat slecht met de bij in Nederland. Bouwers moeten veel meer rekening houden met het nuttige diertje, vindt Marc van der Heijden, bouwondernemer en oprichter van bouwbedrijf Bee in Balance. Hij heeft grootse plannen om het insect te redden. Te beginnen met een bijen-cao. “De bij heeft ook recht op salaris.”

EERSTE BOUWBEDRIJF TER WERELD DAT BOUWT EN ZORGT VOOR BIJEN.

BEE IN BALANCE verandert op radicale wijze bedrijfsterreinen en gebouwen van betonnen jungle en groene Sahara naar BEE IN BALANCE land. Hier huisvesten ze bijen op dezelfde manier als mensen zodat zij gezond en veilig kunnen werken, wonen, rusten, recreëren en plezier maken. Deze kleurrijke landjes vormen de verbindingswegen in de natuur inclusieve stad. Zij zorgen er voor dat de bij zijn waardevolle plek terug krijgt in onze mensen maatschappij en de ruimte krijgt die ze verdient.  

Lees het hele interview via:

https://www.cobouw.nl/duurzaamheid/nieuws/2021/08/met-een-cao-strijdt-deze-bouwondernemer-voor-de-redding-van-de-bij-101297839

Marc van der Heijden

Join the community

Bedankt! Je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief
Zzz! Er is iets misgegaan.
Also Read
No items found.
Also Read
No items found.